2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurulu

2020-2021 Eğitim – Öğretim yılı bahar dönemi başlaması sebebiyle 23-25 Şubat 2021 tarihleri arasında bölümlerimiz ve bu bölümlere bağlı akademik personel ile ayrı ayrı toplantı gerçekleştirildi.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel ÖKSÜZ başkanlığında pandemi tedbirlerine uygun olarak yüz yüze yapılan toplantılarda bundan sonraki süreçle ilgili olarak değerlendirmeler yapıldı. Uygulamaya yönelik planlanan konularda bilgi paylaşımında bulunuldu. 21. yüzyıl üniversitelerinin özellikleri “Nasıl bir Üniversite, Nasıl bir Eğitim Fakültesi” soruları kapsamında yorumlandı.

Açılış konuşmasını Dekan Prof. Dr. Yücel ÖKSÜZ’ ün yaptığı toplantı, Üniversitemiz Akreditasyon sorumlusu ve Kalite Komisyonu üyesi Doç. Dr. Murat KURT’ un sunuşuyla devam etti. Eğitim Fakültesinin Akredite olma sürecine girebilmesi için öncelikle yapılması gerekenlere yönelik somut öneriler ifade edildi. Bütün bölümlerde bu sürecin kaçınılmaz olduğu vurgulandı.

Bölümlerin fakülte yönetiminden beklentileri, istekleri dile getirildi.

Kurul (1)Kurul (2)Kurul (3)Kurul (4)Kurul (5)Kurul (6)