Dekanımızın 2020-2021 Bahar Dönemi Mesajı

Yücel_Oksuz

Değerli Öğrenciler,

2020-2021 Eğitim – Öğretim yılı bahar döneminin hayatımıza getirdiği sınırlılıklarla başlamış oluyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 Pandemisi maalesef ülkemizde, üniversitemizde, fakültemizde etkisini göstermektedir. Her ne kadar ümit verici gelişmeler görülmeye başlanmışsa da sağlık risklerinin azaltılabilmesi için daha fazla zamana ihtiyaç duyulduğu görülmektedir. Bir süre daha çok dikkatli ve tedbiri elden bırakmadan yaşamı sürdürmek gerektiği anlaşılmaktadır. Bu nedenle fakültemizde eğitim – öğretim faaliyetleri bahar döneminde uzaktan eğitim marifetiyle senkron ve asenkron şeklinde yürütülecektir.

Sizlerden uzak son dönem olması temennisiyle, yeni dönemin ülkemize, şehrimize, akademik ve idari personelimize ve siz sevgili öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Prof. Dr. Yücel ÖKSÜZ

DEKAN