Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel ÖKSÜZ başkanlığında uzun süredir hazırlıkları süren Ana Bilim Dalı koridorlarının oluşturulması için toplantı yapıldı. Toplantıya Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Ersin TOPÇU, Dr. Öğr. Üyesi Kurtuluş ÖZLÜ, Fakülte Sekreteri Yusuf MALO ve Ana Bilim Dalı Başkanları iştirak etti. Anabilim dalları bünyesindeki öğretim üyeleri ve öğretim elemanlarının kendi koridorlarını oluşturmaları ve odalarının bu koridorda toplanmasının Eğitim Fakültesinin standartlarını yükselteceği ve kurum kültürü oluşturmadaki önemine değinildi. Anabilim dalı başkanlarıyla yapılan istişareler sonucu Anabilim dallarının yer alacağı koridorlar ve odalar belirlendi. Kısa süre içerisinde belirlenen taşınma sürecinin başlatılacağı bildirildi.

1 (4)

2 (3)