Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Özel Yetenek Sınavı 3. Yedek Kontenjan Duyurusu

EĞİTİM FAKÜLTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ ÖZEL YETENEK SINAVI YEDEK KONTENJAN DUYURUSU

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Özel Yetenek Sınavını kazanarak kayıt hakkı kazanan ancak kayıt yaptırmayan yada kayıt sildiren asil adayların yerine kontenjan dahilinde yedek listedeki öğrenciler kayıt hakkı kazanmıştır.

Kayıt hakkı kazanan Erkek ve Bayan öğrenci listeleri aşağıda verilmiş olup, kayıtlarını 05 Eylül 2017 Salı günü mesai bitimine kadar Eğitim Fakültesi Öğrenci İşlerinde yaptırmaları gerekmektedir.

NOT: Salı günü mesai bitimine kadar kayıt yapıtırmayan öğrencilerin yerine kontenjan dahilinde yeniden yedek listeler ilan edileceğinden web sayfasının güncel olarak takip edilmesi önemlidir.

Kayıt Hakkı Kazanan Bayan Öğrenci Listesi