Güzel Sanatlar Müzik ve Kültür Kulübü Döneme Merhaba Konseri Düzenledi

Konser (1)

Fakültemiz Güzel Sanatlar Müzik ve Kültür Kulübü "Döneme Merhaba" konseri düzenledi. Konserde Türk Halk Müziğinin tanınan isimlerinden Turgay Coşkun ve arkadaşları sahne aldı. Oyun havalarına eşlik eden öğrencilerle birlikte salonda coşkulu bir hava oluştu.

Millî Hâkimiyet Yerleşkesi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konsere Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şahin, Amasya İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Kurt, Genel Sekreter Osman Akbaş, il protokolü ve akademik-idari personel katılım gösterdi. Konsere Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nurşat BİÇER katıldı.

Konser bitişinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, Turgay Coşkun'a hediyelerini takdim ederek bir sonraki konserde Coşkun’a sahnede eşlik etme sözü verdi.