PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI ALTTAN DERS KAYIT ÜCRET DUYURUSU

Başvuru Tarihleri:  31 Ocak-5 Şubat 2024

Geçmiş yıllarda Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi bünyesinde açılan Pedagojik Formasyon Eğitim Sertifika Programına kayıt olan ancak programı tamamlayamayan öğrencilerimiz kayıt yenileme hakkına sahiptir.

Programa kayıt olan ancak bazı derslerden başarısız olarak programı tamamlayamayan öğrenciler için tekrar edilecek derslerin kredilerinin toplam kredi içindeki payına göre hesaplanacak ve toplam öğrenim ücretinin tekrar edilen dersin kredi başına düşen miktarı alınacaktır. Ders göre yatırılması gereken ücretler aşağıdaki tabloda çıkartılmıştır.

DERSİN ADI

KREDİ

ÜCRET

EĞİTİMDE ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME

EĞİTİM PSİKOLOJİSİ

ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ

ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI

Banka Adı:  Amasya Ziraat Bankası

Hesap Adı: Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı Döner Sermaye İşletmesi

IBAN No:  TR020001000030977474115001

Not: Banka dekontunuzu ve dilekçenizi emrah.bag@amasya.edu.tr adresine mail olarak gönderilmesi gerekmektedir. Dilekçe için tıklayınız.