Pedagojik Formasyon Sertifika Programı Ders Grupları Ve Ders Programı, Öğretmenlik Uygulaması Grupları Yayınlandı

Pedagojik formasyon sertifika programı ders grupları, ders programı ve öğretmenlik uygulaması grup dağılımlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Öğretmenlik uygulaması dersi için, listede atandığınız okullara danışman öğretim elemanı ile iletişime geçerek 19.02.2024 tarihinden itibaren devam etmeniz gerekmektedir.

Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda devam edeceğiniz öğretmenlik uygulaması haftalık ders programı (12 hafta,haftada 8 ders saati) atandığınız okul müdürlüğü tarafından hazırlanacaktır. Fakültemizin okullardaki ders programı düzenlenmesi ile ilgili bir yetkisi bulunmamaktadır. Dersin uygulaması süreci ile ilgili tüm işlemler ilgili okul idaresi tarafından yürütülecektir.

ÖNEMLİ NOT: Ders grupları ve öğretmenlik uygulaması grup ve okullarında herhangi bir değişiklik yapılmayacaktır.

PEDAGOJİK FORMASYON HAFTALIK DERS PROGRAMI

DERS GRUPLARI