Sevgili öğrenciler,

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde yaz okulu açılmayacaktır. Söz konusu dönemde başka üniversitelerden yaz okulunda ders almak isteyenlerin, aşağıdaki linkte yer alan dilekçeyi ıslak imzalı bir şekilde doldurup, 03.09.2021 tarihine kadar elden ya da kargo ile Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosuna göndermeleri gerekmektedir.

Kargo sürecinde yaşanacak aksaklıklardan fakültemiz sorumlu değildir.

Yaz Okulu Talep Dilekçesi İçin TIKLAYINIZ.

Not: Bazı üniversitelerin, başvuru sürecinde kendi üniversitenizden (Amasya Üniversitesi) onay/uygunluk belgesi talep etmesi halinde, yukarıdaki dilekçeye ek olarak aşağıdaki linkte yar alan Yaz Okulu Talep Formunu doldurup imzaladıktan sonra resmini çekip (JPEG formatında) kendi Anabilim Dalı Başkanlığınıza e-posta ile göndermeniz gerekmektedir.

Amasya Üniversitesi Yaz Okulu Talep Formu İçin TIKLAYINIZ.